Mr. Ghost

by Burning Velvet

supported by
/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    6 DKK  or more

   

 • Full Digital Discography

  Get all 3 Burning Velvet releases available on Bandcamp and save 25%.

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of Night Light - Slow Grass, A Lonesome Sound // Gone Real Gone, and Mr. Ghost. , and , .

    66 DKK or more (25% OFF)

   

about

Mr. Ghost skrev jeg en sen nattetime efter at have været ude med skraldet i den klare natteluft. Vi boede i et meget gammelt stråtækt hus, vistnok det ældste i landsbyen. Og jeg kan huske at min datter kunne fornemme en usynlig dame indimellem og at der lugtede af nyrøgede cigaretter fra tid til anden i huset, selvom vi altid går udenfor og ryger. Jeg tror på ingen måder på spøgelser, men jeg synes at spøgelser er en spændende metafor for mørke og længsel. Nummeret var det første vi indspillede morgenen efter en aften med koncert til meget sent om natten. Vokal, rytmeguitar, trommer og bas blev taget i første take... Det viste sig senere at resten af vores daglange session på ca. ti numre ikke var blevet gemt på vores optageudstyr... Sådan kan det gå. Der må have været et spøgelse i maskinen.

credits

released January 8, 2016
written & produced by Nicolai Wøldike Schmith

Nicolai Wøldike Schmith (guitar)
Mads Stephensen (drums)
Hjalte Amundsen (acoustic bass)
Rasmus Skovgaard (lapsteel)

tags

license

all rights reserved

about

Burning Velvet Svendborg, Denmark

Bag navnet Burning Velvet gemmer sig et solo-projekt for singer/songwriter og hjemmeoptager Nicolai Wøldike Schmith fra Svendborg. Han inviterer forskellige musikere med om bord fra gang til gang for at fremelske den helt rigtige distinkte og samtidig autentiske lyd. ... more

contact / help

Contact Burning Velvet

Streaming and
Download help

Redeem code